wehkamp laat er geen haar over groeien...

wehkamp laat er geen haar over groeien…

Ontharen of scheren? What’s in the name?!
Het gaat erom dat de ongewenste haren van je lichaam worden verwijderd.

Actuele acties bij wehkamp:

in de afdeling
MOOI & GEZOND

Bij wehkamp weten ze precies waar ze het over hebben als het om mooi en gezond gaat.
Onder die noemer heeft wehkamp een eigen “afdeling” op de website waar je alles kunt vinden op dat gebied en dus ook voor het ontharen en/of scheren.
Of je nu een volle baard hebt, een eeuwig stoppelbaardje bijhoudt of je gezicht elke dag glad als babybilletjes scheert en of je nu van nat scheren, droog scheren, trimmen of stylen houdt… hier vind je voor elk type man het juiste scheerapparaat.

Daarnaast kun je als vrouw een zijdezachte huid creëren door te waxen, ontharingscrème te gebruiken, aan de slag te gaan met de elektrische varianten zoals de epilators, ladyshaves en IPL. Of…. evenals de man…. te scheren.
Merken als Philips en Braun blijven innoveren, zodat jij pijnloos kan ontharen!

Online bestellen bij wehkamp heeft als voordeel dat je lekker vanuit je luie stoel kunt shoppen. Je producten gooi je in het winkelmandje en je bestelling (v.a. €20,00) wordt geheel GRATIS thuisbezorgd. Bestel je voor 23:59 uur en is het artikel direct leverbaar? Dan heb je het morgen al in huis. In de ochtend, middag of avond: net wat jou uitkomt.

Leuke acties en aanbiedingen vliegen af en aan bij wehkamp, dus…. is er nu even geen korting op jouw product? Wees geduldig! Binnen de kortste keren is die korting er wél en bespaar jij een hoop geld.

Bekijk alle “afdelingen” binnen wehkamp en je zult zien dat er altijd wel iets voor je bij zit:

DAMES – HEREN – KINDEREN – BABY – WONEN & SLAPEN – TUIN & KLUSSEN – HUISHOUDEN – ELEKTRONICA –SPEELGOED & GAMES – SPORT & VRIJE TIIJD – MOOI & GEZOND – SALE